Afvallen

Pakket Afvallen

Om op een gezonde manier gewicht te verliezen heeft het lichaam tijd nodig. Daarbij wil je ook op zo’n manier kunnen eten dat je dat je hele leven gewoon kunt volhouden waardoor je op je gewenste gewicht blijft.
De basis van orthomoleculaire geneeskunde is een optimale concentratie van vitaminen, mineralen, aminozuren en essentiële vetzuren. We tellen geen calorieën en de basis is voeding. Ik kan je helpen vanuit mijn Praktijk voor Optimale Gezondheid in Veenendaal.

Met het Pakket Afvallen gaan we voor 4 maanden (of voor een langere termijn als dit gewenst is of nodig blijkt te zijn) samen aan het werk.
Je krijgt metingen waarbij we vooraf kunnen bekijken óf en waar er disbalansen aanwezig zijn. Hoe zit het met de stofwisseling van de vetcellen en werken de spieren zoals ze zouden moeten doen? Hoe gaat het met het hart, de bloedvaten en de insulineverwerking? Is er sprake van een zware metalen belasting waardoor het lichaam geen vetverbranding kan krijgen?Hoe doen de hormonen het? Dit en nog veel meer krijgen we in beeld zodat we een afgestemd plan kunnen maken. Dit is dus voor iedereen anders en zodoende staat er nooit een kant en klaar voedingsschema op papier.

Wat krijg je: 
* 4x een meting (2×2) waarbij je in beeld krijgt hoe de vetstofwisseling en spierstofwisseling verlopen, hoe is de kwaliteit van het slapen (heel belangrijk als je wil afvallen), leververvetting, cholesterol, bloedkwaliteit en nog veel meer parameters wat je mee naar huis krijgt).
* Voedingssupplementen om te zorgen dat jij de juiste stoffen binnenkrijgt om af te vallen (geen dieetpillen).
* Recepten afgestemd op jouw constitutie omdat elk lichaam anders reageert op voeding.
* Telefonische consulten of via de mail waarbij je 24/7 je vragen kunt stellen of hulp kunt vragen.
* Begin- en eindconsult

Wat mag je verwachten:
Je komt op het gewicht waar jij je het best bij voelt. Daarnaast ga je weer je energie terugkrijgen, klachten verdwijnen of verminderen voor 80-90%, je huid wordt mooi, je haren vallen minder uit, je voelt je positiever en hebt weer zin om iets te gaan ondernemen. Oftewel: jij gaat meer stralen!

Houd er rekening mee dat we met gezonde voeding en ondersteunende supplementen aan de slag gaan voor het juiste resultaat. Uiteraard mag je echt wel eens chocolade of een patatje eten. Het enige dat ik van je vraag is dat je er echt voor wilt gaan, alleen dan ga jij het lichaam krijgen wat je wil.

Prijs: € 106,75 per maand.

Maak nu een afspraak.