Testen

1) Optimale opname voedingsstoffen test

Je kunt elke dag gezond eten en je supplementen innemen, maar wanneer je celwand verhard is – iets wat een normaal proces is vanaf je 30e – wordt de opname bemoeilijkt. Bij de intake gebruiken we deze test om te zien of wand van je lichaamscellen soepel genoeg zijn om de in- en uitwisseling soepel te laten verlopen. Het heeft nl. geen nut om zomaar supplementen te slikken als er een slechte opname is. Er zitten kosten aan deze test verbonden, dit leg ik je uit bij de intake. Het is niet verplicht natuurlijk, maar bijna iedereen doet dit om te zorgen voor het beste resultaat.

2) DNA test bij aandoeningen

Wanneer je klachten hebt als psoriasis, reuma, fibromyalgie, darmaandoeningen (PDS bijv.), huidziektes of iets anders, dan kunnen we dat in balans brengen met een IgG4 test. Met deze test zien we voor welke voedingsmiddelen je zwaar of licht intolerant bent.
Met een aantal druppels bloed uit je vinger (in de praktijk) gaat het laboratorium voor je aan de slag.
Na 2 weken krijgen we de uitslag in een rapport en bespreken we hoe je dit kunt gaan inzetten in je dagelijks levenspatroon.
Prijs: € 277,- Dit mag evt. ook in 3 termijnen betaald worden.
incl. de testafname afspraak en het nabespreken na 2 weken.
Plan je afspraak: ‘DNA test intake’.

3) DNA test ‘Jouw Optimale Leefstijl’

Om te zorgen dat jouw lichaam precies DIE stoffen krijgt waar het het beste op functioneert, staat allemaal vastgelegd in je DNA.
Ben jij iemand die het beste werkt op koolhydraten of op eiwitten?
Heb je aanleg voor obesitas?
Is je lichaam gevoelig voor dag-nacht ritme?
Welke vormen van bewegen past het beste bij jou en hoeveel keer in de week is dat het meest optimaal voor jou? Heb jij aanleg voor bepaalde tekorten zodat je die beter altijd kunt aanvullen?
Hoeveel keer op de dag kun jij het beste eten en hoe zit het met de tijdstippen?
Dit en veel meer krijg je in je persoonlijke rapport in beeld. D.m.v. afname van je wangslijmvlies krijgen we hier inzicht in.
Prijs: € 377,- Dit mag evt. ook in 3 termijnen betaald worden.
excl. 1e afspraak 60 min.
Incl. vervolgafspraak afname wangslijmvlies, rapport van het laboratorium en bespreking van de uitslag.
Plan je afspraak: ‘Orthomoleculair vervolgconsult’ met opmerking: DNA test Leefstijl.
Maak nu een afspraak.