Afvallen

Zit jij de laatste tijd niet lekker in je vel en merk je dat je gewicht hier een grote rol in speelt? Hoe goed zou jij je weer voelen als je jouw gewenste kilo’s kwijt zou zijn? Dat je kleding weer soepeler om je lichaam zit, dat jij je weer sexy voelt, dat je huid straalt en je van je ‘vage klachten’ af bent? Kijk onder het kopje Behandelingen bij ‘voeding en dieet’ voor de mogelijkheden en laat mij je helpen.

 

4 Comments
 • Rosanne Veerman
  Posted 11 december 2019

  Hallo,
  Ik wil graag het volgende voorleggen om te kijken of u mij misschien kan helpen.
  Ik schommel al een tijd met mijn gewicht, maar het doel waar ik naar toe wil lukt niet. Ik heb snel moe en heb veel slaap nodig, ik heb fibromyalgie(dat gaat momenteel erg goed)
  Ik loop bij de fysio omdat ik een paar keer per jaar zo’n last van mijn rug heb, zij maken het dan weer los.
  Ik heb altijd een droge huid veel schilfers in mijn gezicht, maar ook tussen mijn haren.

  Graag hoor ik van u terug.
  En ook wat dit mogelijk kan kosten, word dit vergoed?

  Groeten Rosanne Veerman

  • Yvonne Canters
   Posted 2 maart 2020

   Hallo Rosanne,

   Wow, ik kom nu pas jouw bericht tegen!
   Ik zou zeker wat voor je kunnen doen, maar gezien de tijd die hier overheen is gegaan is eerst mijn vraag: Heb je mijn hulp nog nodig?
   Graag help ik je, maar hoor ik even je antwoord.
   Gezien de wet op privacy (AVG) heb ik mijn contactformulier op de website moeten aanpassen. Vanwege jouw veiligheid mag je alleen nog je naam en e-mailadres achterlaten en mag je geen vragen meer stellen (voor het geval de website gehacked wordt). Zou je mij antwoord willen geven via de mail?
   info@praktijkvooroptimalegezondheid.nl
   Graag hoor ik van je,

   Vriendelijke groet,
   Yvonne Canters

   Praktijk voor Optimale Gezondheid

 • Jose van Veenendaal
  Posted 20 januari 2020

  Graag een intake om te bespreken of jij wat voor mij kan betekenen om gewicht te verliezen en beter in mijn vel te zitten.

  • Yvonne Canters
   Posted 2 maart 2020

   Hallo José,

   Dank je wel voor je bericht. Ik krijg ‘m nu pas in beeld waarvoor dus mijn excuses. Ik reageer altijd binnen 24 uur, maar jouw bericht is van 20 januari zie ik.
   Ik kan je zeker heel goed helpen om, zonder dieet, te helpen gewicht kwijt te raken. Of je nog interesse hebt weet ik niet. Zou je mij dit kunnen vertellen ajb?
   Het handigst is door een bericht te sturen naar: info@praktijkvooroptimalegezondheidheid.nl
   Wegens wettelijke regels mag je als therapeut niet meer vragen om dit soort berichten vanwege de privacy van de cliënt. Ik mag alleen nog om een naam en e-mailadres vragen. Dit heb ik moeten aanpassen op mijn website. (AVG wetgeving). In een mailtje mag dit wel.
   Graag hoor ik van je,

   Vriendelijke groet,
   Yvonne Canters
   Praktijk voor Optimale Gezondheid

Laat een bericht achter