Afvallen

Pakket Afvallen

Om op een gezonde manier gewicht te verliezen heeft het lichaam tijd nodig. Daarbij wil je ook op zo’n manier kunnen eten dat je het hele leven gewoon kunt volhouden. Afvallen is niet altijd een punt, maar op gewicht blijven wel.
Als therapeute van Veenendaal kan ik je vanwege mijn kennis veel aanbieden en gaan we voor een optimaal resultaat om jou te laten afvallen!

Met het Pakket Afvallen Veenendaal gaan we voor 12 of 24 weken samen aan het werk.
Het programma is op jou afgestemd. Er wordt gekeken naar het aantal uur dat je (evt.) aan sport doet in de week, naar je lichaamslengte, wat voor werk je doet en je leefstijl. Dit is dus voor iedereen anders en zodoende staat er nooit een kant en klaar voedingsschema op papier. Met mijn programma verliezen mensen 0,5 kg tot 1 kg per week.

Wat krijg je: 
* Elke week recepten die voldoen aan de voedingsstoffen die jij nodig hebt en die zijn aangepast aan jouw huidige lifestyle (werk, gezin en evt. sport)
* Je krijgt een speciale app (of website) waarmee alleen jij kunt inloggen om je wekelijkse recepten te zien.
* Je eet altijd iets wat je lekker vindt, want je kunt zelfs recepten vervangen naar jouw smaak!
* Een werkboek waarbij je inzicht krijgt in je patronen en de effecten van het programma afvallen.
* Wekelijkse begeleiding via de telefoon van 15-30 minuten in de eerste maand. Daarna is dit om de week.
* 24/7 contact mogelijk via WhatsApp/Telegram/Mail.
* Na de periode van 12 of 24 weken volgt evt. nog een ‘after’ traject om op je nieuwe gewicht te blijven. Je kiest zelf hoe lang dit duurt.

Wat mag je verwachten:
Je komt op het gewicht waar jij je het best bij voelt. Daarnaast ga je weer je energie terugkrijgen, je huid wordt mooi, je voelt je positiever en hebt weer zin om iets te gaan ondernemen. Oftewel: jij gaat meer stralen!

Houd er rekening mee dat we met deze gezonde voeding al heel ver komen in het afslanktraject.
Mocht je meer willen, heb je lichamelijke klachten; dan passen we ondersteunende supplementen toe zodat ook deze verminderen/verdwijnen zodat je het meest optimale resultaat mag verwachten. Vraag daar gerust naar.

Prijs:
€ 298,- voor 12 weken (Mag in gedeeltes betaald worden. Gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar)
€ 498,- voor 24 weken (Mag in gedeeltes betaald worden. Gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar)

Maak nu een afspraak.