DNA test1) Test bij lichamelijke klachten (IgG4 test)

Wanneer je klachten hebt als psoriasis, reuma, fibromyalgie, darmaandoeningen (PDS bijv.), huidziektes of iets anders, dan kunnen we dat in balans brengen met een IgG4 test. Met deze test zien we voor welke voedingsmiddelen je zwaar of licht intolerant bent.
Met een aantal druppels bloed uit je vinger (in de praktijk) gaat het laboratorium voor je aan de slag.
Na 2 weken krijgen we de uitslag in een rapport en bespreken we hoe je dit kunt gaan inzetten in je dagelijks levenspatroon.
Let op: ik dien de test eerst te bestellen, dus houd 1 week speling tussen de afspraakdatum inplannen en nu.
Prijs: € 322,- Dit mag evt. ook in 3 termijnen betaald worden.
incl: de testafname-afspraak, bloedprikken en nabespreken rapport.
Plan je afspraak: ‘DNA test’ met opmerking: IgG4 meting Maak nu een afspraak.

2) DNA test ‘Jouw Optimale Leefstijl’

Hoewel ons DNA voor 99,9 procent identiek is, zorgt het laatste 0,1 ervoor dat wij allemaal verschillend zijn. Zo kan het zijn dat de één niets aankomt door het eten van veel koolhydraten, terwijl de ander zelfs met een lagere inname koolhydraten wat kilo’s aankomt, of presteert de één onder druk juist beter dan gewoonlijk terwijl de ander er slapeloze nachten aan overhoudt. We beschikken over genen die verantwoordelijk kunnen zijn voor overgewicht of een vergroot risico op hart- en vaatziekten, en zo zijn er vele genen die bepalend zijn voor hoe ons lichaam werkt.
Hoe zit het met mijn huid, cellulitis, veroudering?
De meting geeft je inzicht in 62 verschillende onderdelen met betrekking tot leefstijl zodat je te weten komt hoe jouw lichaam werkt op onder andere het gebied van voeding, sport en biologische veroudering. Ook de manier waarop je lichaam omgaat met de afbraak van stoffen, je aanleg voor huidveroudering, je genetische voorkeur voor lichaamsbeweging en herstel, en je vitaminen- en mineralenbehoeften worden met deze test in beeld gebracht.
Deze blauwdruk van de werking van je lichaam geeft je inzicht in je sterke punten zodat je hier gebruik van kunt maken en laat je zien wat mogelijke risicofactoren voor je zijn. Met deze informatie kun je, daar waar nodig, aanpassingen doorvoeren in je leefstijl en eetpatroon zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Met behulp van dit bloedonderzoek kun je de huidige status van de verschillende onderdelen onder de loep nemen en zo te weten komen of mogelijk genetische risicofactoren op dit moment voor jou een acuut probleem zijn. Je krijgt een rapport van ruim 200 blz.

Optie: eigen kookboek n.a.v. jouw DNA (meerprijs € 79,-)

Let op: ik dien de test eerst te bestellen, dus houd 1 week speling tussen de afspraakdatum inplannen en nu.

Prijs: € 498,- Dit mag evt. ook in 2 termijnen betaald worden.
Incl. testafspraak om bloed te (vinger)prikken (45 min.) en 2e consult voor de bespreking van je persoonlijke rapport (45-60 min.)
Je krijgt je uitslag mee naar huis in boekvorm en digitaal.

Plan je afspraak:
‘DNA test’ met opmerking: DNA test Leefstijl.
Maak nu een afspraak.