Cursus Numerologie


Valt het jou ook op dat je vaak bepaalde nummers tegenkomt in je leven of dat je een lievelingsgetal hebt?

Net als namen hebben ook getallen hun energie. Zo past het ene getal heel goed bij je en een ander getal helemaal niet. Net als met mensen! Alles is immers energie.
Met de workshop – want je gaat meteen aan de slag in het werkboek – leer je binnen 1 dag hoe je aan de hand van je eigen geboortedatum erachter kunt komen wat jij ‘als getal’ bent en wat dat over jou zegt.
Ook leer je over je kindgetal, wat je levensles is, wat je grootste angst is, wat jou blokkeert, wat belangrijk voor jou is in je werk en wat de bedoeling is waarom je hier bent. 
Met een altijd gezellig groepje mensen krijg jij levensinzichten voor het leven! Prijs: € 86,30 (incl.) 

Één zaterdag incl. lunch, lekkers en werkboek.

  • zat. 30 September 2023 (vol) 
  • zat. 7 Oktober 2023
  • Tijd: 9:30-16:00 uur
  • Locatie: Veenendaal
    Zet de datum bij je inschrijving!

Vervolgcursus Numerologie

In de vervolgcursus kijken we naar het getal dat je wilt hebben voor je vakantie. Wil je een rustige vakantie, een vakantie om je te ontwikkelen, een vakantie met de kans om iemand te ontmoeten of een vakantie om gezellig met het gezin te zijn? Ik leer je hoe je de ideale datum kunt uitkiezen naar gelang jouw keuze!

Waarom is er iets in je leven gebeurd? Je kijkt terug op welke leeftijd dat was en zo krijg je meer begrip waarom je bepaalde ervaringen mag opdoen in je leven.
Hoe is je relatie (dat kan met iedereen zijn) en wie doet er wat?

Met numerologie krijg je meer inzicht in jezelf en de ander. Wanneer iemand een geboortedatum heeft, en dat hebben we allemaal, dan kun je iemand beter leren kennen. Heel leuk bij een pas geboren baby’tje! Vanaf kleins af aan zie je bepaalde eigenschappen namelijk al terug.

Wil je meedoen met een workshop? Kom je alleen, met een vriend(in) of een groepje?
Voorwaarde: je moet eerst de basiscursus hebben gevolgd.