Cursus Numerologie

IK WIL DE CURSUS ALLEEN VOLGEN VANUIT HUIS!

Kun jij niet wachten en wil je gewoon de Numerlogiecursus vanuit je stoel volgen? Bestel de cursus dan gewoon online! Lekker gemakkelijk!


Valt het jou ook op dat je vaak bepaalde nummers tegenkomt in je leven of dat je een lievelingsgetal hebt?

Net als namen hebben ook getallen hun energie. Zo past het ene getal heel goed bij je en een ander getal helemaal niet. Net als met mensen! Alles is immers energie.
Met de workshop – want je gaat meteen aan de slag in het werkboek – leer je binnen 1 dag hoe je aan de hand van je eigen geboortedatum erachter kunt komen wat jij ‘als getal’ bent en wat dat over jou zegt.
Ook leer je over jou als kind, wat je levensles is, wat je grootste angst is, wat jou blokkeert, wat belangrijk voor jou is in je werk en wat de bedoeling is waarom je hier bent. 
Met een altijd gezellig groepje mensen krijg jij levensinzichten voor het leven! Prijs: € 86,30 (incl.) 

Één zaterdag incl. lunch, lekkers en werkboek. 

  • Een zaterdag in 2024 of 2 avonden doordeweeks
    (deze datum is nog onbekend, stuur een mailtje als je interesse hebt en dan prikken we een datum). 
  • Tijd: 9:30-16:00 uur
  • Locatie: Veenendaal
  • Bij minimaal 6 mensen hebben we een date! 
  • Kan ook op locatie. 

Vervolgcursus Numerologie

In de vervolgcursus gaan we, indien nodig, even snel wat herhalen van de basiscursus.
– Dan gaan we kijken we naar het getal dat je wilt hebben voor je vakantie. Wil je een rustige vakantie, een vakantie om je te ontwikkelen, een vakantie met de kans om iemand te ontmoeten of een vakantie om gezellig met het gezin te zijn? Ik leer je hoe je de ideale datum kunt uitkiezen naar gelang jouw keuze!
– Maar ook gaan we relaties berekenen. Met iedereen heb je een relatie. Wil je hier meer inzicht in krijgen, doe dan mee om te zien hoe jij met die ander bent!
– Wat is je passie? Waar loop jij warm voor? Dat staat in de getallen geschreven! 
– Ieder mens kan zijn leven in fases indelen. Dit verschilt per persoon. Welke periodes zijn dit bij jou en wat speelt er in elke periode? 

Met numerologie krijg je meer inzicht in jezelf en de ander. Wanneer iemand een geboortedatum heeft, en dat hebben we allemaal, dan kun je iemand beter leren kennen. Heel leuk bij een pas geboren baby’tje! Vanaf kleins af aan zie je bepaalde eigenschappen namelijk al terug.

Voorwaarde: je moet eerst de basiscursus hebben gevolgd. € 86,30 Incl. lunch, hapjes en werkboek

  • Een zaterdag in 2024
  • tijd: 9:30-16:00 uur
  • Locatie: Veenendaal