Hoe heerlijk is deze cake. Té simpel om te maken.
Zorg voor 2 mengkommen, roerlepel, een cakevorm en een oven. Binnen 10 min. heb je deze cake in je oven staan.
Niemand zal begrijpen dat hier géén wortels in zitten, maar wat er wél in zit weten ze ook niet!

Recept:
Verwarm de oven op 180 graden.
Vet een cakevorm in.

250 gr. bataat (1grote aardappel)
70 ml Ahornsiroop
125 ml plantaardige melk naar keuze
Scheutje appelazijn.

200 gr. Havermeel
100 gr. Amandelmeel
2 theel. Goldenmilk
Keltisch zeezout
2 theel. Wijnsteenbakpoeder
1 theel. Baksoda

Doe de eerste 4 ingrediënten in een kom.
Doe de 6 droge ingrediënten bij elkaar in een andere kom.

Nadat je geroerd hebt doe je de 2 kommen bij elkaar en meng het samen.
Schenk het in de cakevorm.
45 min. in de oven en klaar! Makkelijk hè!

Topping:
Kokosmelk uit een pakje (dus om mee te koken).
2 theel. suiker of erythritol mengen en wat steviger mixen.
Evt. garneren met pistachenootjes die je breekt.