Met ooracupunctuur kun je kijken wat de oorzaak is van je probleem. Je gaat een laag dieper.
Stel je wilt graag een kindje en met het behandeltraject in het ziekenhuis lukt het (ook) niet, dan kan er heel goed iets in je onderbewustzijn spelen wat dit belemmerd.
Met oor acupunctuur sporen we dit op.

We bestaan niet uit alleen een fysiek lichaam, maar hebben totaal 6 lichamen (causaal, mentaal, emotioneel, energetisch, etherisch en fysiek). In één van deze lagen zit vaak een verstoring waar we ons niet van BEWUST zijn. Het onderbewuste is dan ook waar we de informatie vandaan halen. Alles uit ons leven wordt hier immers in opgeslagen.
Zo hebben we een aantal behandelingen nodig om dit op orde te brengen en als er dan nog geen verandering plaats heeft gevonden (een zwangerschap, de klacht o.i.d.), dan gaan we met een doel werken.

De acupunctuurnaaldjes zijn zo klein als een oorknopje en blijven in het oor zitten. Ze gaan er vanzelf uit na 2 dagen tot 2 weken variërend. Jouw systeem bepaalt dit zelf wanneer het naaldje zijn werk heeft gedaan.  De oor acupunctuur (auriculo therapie) wordt gedaan bij de vervolgconsulten indien nodig.